Feb 7, 2013

Ihana


Sain Somasti-blogin Marilta Ihana-askartelulehdenlehden lahjaksi.

Mari on mukana tekemässä lehteä ja halusi lähettää sen minulle tutustuttavaksi.Mä en ole itse enää nykyään mikään kovin aktiivinen askartelija, mutta lehdestä löytyi kyllä muutama tosi kiva ja toteuttamiskelpoinen idea.

Esimerkiksi tämä paperiperhonen.

Samaa ideaa voisi soveltaa muuhunkin. Voisin esimerkiksi kuvitella kyhääväni olohuoneen seinälle suuren kauriin, karhun tai jonkun muun ison eläimen samalla tekniikalla. Sellanen olisi magee.


10 comments :

 1. Hei, sen suuren seinäteoksen voisi toteuttaa vessapaperi- ja talouspaperihylsyistä samalla tekniikalla - ei tarvitsisi itse nykertää rullia ja kokokin vastaisi tilavaatimuksia. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, mietin samaa. Ja itse asiassa ensisilmäyksellä luulinkin, että perhonen on tehty vessapaperirullista. Lopuksi koko komeuden voisi maalata esim. valkoiseksi.

   Delete
  2. Ehdottamasti pitäisi maalata, vaikkakin paljaat vessapaperirullat olohuoneen seinällä olisivat oiva jäänsärkijä vieraita tavatessa, sillä keskustelua syntyisi varmasti. :D

   Delete
  3. Heh, kyllä. Parasta olisi teoksen ristiriitaisuus: Super hieno lopputulos, mutta ääh niin kammottava materiaali...

   Delete
  4. Kierrätystaidetta parhaimmillaan. :)

   Delete
 2. Ompas hieno perhonen.. borde testa

  ReplyDelete
 3. Anonymous9:06 PM

  Liisa! Tekisitkö vaihteeksi jonkun postauksen tuonne "Ohjeet ja vinkit" kansioon! Alunperin eksyin blogiisi matonkuteesta virkatun matonohjeen (tummanharmaa iso vaahtopäät -matto koristaa kohta meidän vessaa) sekä kranssinohjeen myötä. Tätä lisää!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Laitan korvan taakse! :)

   Delete
 4. Kaunis ja hiukan erilainen perhonen, taidan kokeilla :)

  ReplyDelete