Jan 17, 2013

Mustapuu-kaulakoru in action

Uusia koruja on jälleen suunnitteilla. Viimeksi mallistoon tuli uusi kaulakoru, joka Marjatan ehdotuksesta sai nimekseen Mustapuu.

Muutamat toivoivat näkevänsä uuden Mustapuu-kaulakorun toiminnassa. Miltä koru näyttää kaulalla?

Olin eilen Radio Eazylla vieraana Veera K.:n Sovituskoppi-tyyliohjelmassa. Veera innostui koruistani ja halusi myös itselleen jotakin kivaa.

Veera bloggaa itse Indiedaysilla, ja Mustapuu onkin nyt nähtävillä käyttäjänsä yllä Veeran Tyyliä metsästämässä -blogissa.

Veera on kirjoittanut blogia huikeat kuusi vuotta, ja tätä blogia voinkin suositella kaikille muodista ja tyylistä kiinnostuneille.

Ja kuvista muuten puheenollen... Lähitulevaisuudessa saan sarjan uusia korukuvia uudelta yhteistyökumppaniltani Studio Adeleidelta. Tarkoituksemme on ottaa runollisia ja hieman taiteellisiakin kuvia luonnon inspiroimana. Tässä kuvasarjassa myös Mustapuu on mukana. Näitä kuvia odotan!


4 comments :

 1. Kiitos yllätyslahjasta, ovat ihanat! :)

  ReplyDelete
 2. Aivan upeita ovat. Kävin kurkkaamassa Indiedaysissa linkkisi. Tyylikkäitä ja niin monelle sopivia kyllä ovat. Melkein tekisi mieleni opetella itsekin koruja käyttämään. Minä en ole teinivuosien jälkeen niitä juurikaan pitänyt, mutta tämän tyylin korut kyllä iskee täysillä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Henkkumaaria, ja kiitos! :)

   Hieno kuulla, että tykkäät!

   Delete