Jan 31, 2013

Aamupäivän Mustapuut


Aamupäivän hommana oli tehdä lisää uusia Mustapuu-kaulakoruja. Kaikki korut olivat menneet verkkokaupasta, joten varasto kaipasi täydennystä.

Nämä oksat ovat aika työläitä, sillä teen nämä traktorinkumista. Paksu kumi on haastava ja hidas leikattava, ja tältä päivältä tämä saakin jo riittää. Sormet kaipaavat nimittäin lepoa - eikä manikyyrikään olisi nyt pahitteeksi.

Vähän jännittyneenä laitoin mallin muutama viikko sitten myyntiin, sillä ajattelin, että koru on liian outo ihmisten makuun. Koru vaatii käyttäjältään jotain, eikä tämä ehkä olekaan ihan joka tytön riipus.4 comments :

 1. Tuo on kyllä niin nätti! Oliskohan mussa sitä jotain, että tuollaista voisi pitää? (:

  ReplyDelete
 2. Anonymous11:42 AM

  Moikka! Oon pitkään käyny selailemassa verkkokaupan puolella, josko tuo Hohkajää -korviksien SOLD OUT merkki katoaisi ja niitä olisi taas tarjolla. Onkohan niitä tulossa lisää? :) Kävin Helsingin reissulla ettimässä jälleenmyyjänkin, mutta sielläkään ei Hohkajäätä ollut, ainoastaan Musta lintu tarttui matkaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Hyvä, kun laitoit viestiä! Totta tosiaan, Hohkajää on ollut jo pitempään loppu! Voisinkin nyt ottaa asiakseni tehdä niitä tänä viikonloppuna lisää ja laittaa myös kaupan puolelle.

   Delete