Jul 30, 2012

Itse oma mallini

Minulla on koko ajan sellanen fiilis, että haluan viedä Nousevaa Myrskyä eteenpäin. Eteenpäin ammattimaisuudessa, eteenpäin laadussa, eteenpäin estetiikassa ja eteenpäin kaikessa. Laadukkaampia koruja, mielenkiintoisempaa tarinaa sekä mieleenpainuvampaa jälkeä ylipäätään.

Ongelma vain on siinä, etten ole varma, miten se kaikki tehdään.

Olen alkanut unelmoida oikeista tuotekuvista. Olisi mahtavaa hommata luonnonkaunis malli sekä ammattitaitoinen valokuvaaja, jotka yhdessä loihtisivat ruutuun juuri sen fiiliksen, minkä haluankin.

Rahallahan saa. Minä olen kuitenkin köyhä, joten saan opetella asiat itse. Saan olla itse oma mallini.
Jul 29, 2012

Ollaan kotiuduttu?

Huhhu, muuttaminen on kamalaa hommaa. Minä ainakin olen nyt todella väsynyt.

Kauhea kasa pahvilaatikoita odottaa edelleen purkajaansa. Ennen kuin talossa on riittävästi asianmukaista säilytystilaa, kaikki laatikot jatkavat makoiluaan joka nurkassa.

Meidän on lähdettävä huonekalukaupoille, mikäli halutaan tämä kaaos joskus johonkin järjestykseen.

Tässä kuitenkin vähän positiivista energiaa olohuoneestamme - pönttöuuni!Jul 23, 2012

Eteinen

Joko päästään sisälle taloon?

Jo vain! 
Uuden talon eteinen on minusta tosi kiva. Tykkään yli kaiken tästä vanhasta lookista. Hauska yksityiskohta talossa on se, että kaikki pistorasiat ja valokatkaisimet ovat noita wanhan näköisiä pyöreitä. Sopii hyvin talon tunnelmaan.

Pihalla kasvaa kauhea määrä tuota valkoista kellomaista kukkaa. Mitä se on?
Nappasin muutaman maljakkoon virkistämään muuttopuuhia.
Oho, jo toinen postaus tänään. Jotain on selvästi meneillään.

Nyt on kuitenkin lähdettävä edistämään bisneksiä ja mentävä leikkaamaan muutamat Mustat Linnut.

Mukavaa iltaa!


Pastellisävyistä vanhaa maalia


Muutto edistyy. Olemme joka päivä vieneet tavaroita uuteen kotiin, ja tänään olen tehnyt osoitteenmuutoksen sekä uuden sähkösopimuksen.

Talon eteinen / kuisti on jätetty remontissa vanhan näköiseksi. Vanha ovi, laatikkona toimiva penkki, vanha puulattia sekä pastellisävyiset maalit. 

Nyt alkaa konkretisoitua se, että kohta olemme oikeasti maalla!


Jul 19, 2012

Tässä se talo on!

No niin, nyt on saatu avaimet käteen ja ensimmäiset laatikot roudattua uuteen taloon!

Tässäpä kuvia meidän uudesta kodista!


Pihapiiri on aika valloittava, sillä talon ympärillä rehottaa vanha puutarha omenapuineen ja marjapensaineen.
Kaikenlaisia kukkia kasvaa siellä ja täällä, ja kivetyksiä löytyy vähän joka nurkalta.
Puutarha on villi, mutta pienellä raivaamisella siitä saa tosi ihastuttavan. Tosin tykkään kyllä myös tästä valloillaan olevasta versiosta.Pihapiirissåä on vanha ulkorakennus. Toisessa päässä on pihasauna, joka taatusti lämpiää lähiaikoina!
EDIT klo 19.32 Niin ja hei, meillä paistaa aurinko! :D


Jul 11, 2012

KahvinjuonnistaVanha totuus on, että kahvin kanssa pitää olla jotakin makeaa.

Minä en kuitenkaan voi tätä nykyä syödä mitään viljoja, maissia tai soijaa. Näiden pikku ystäviemme proteiinit häiritsevät elimistöäni ja tekevät minut ennemmin tai myöhemmin sairaaksi.

Mitä makeaa voin siis löytää kahvitauoilleni?

Lähes kaikissa valmistuotteissa on jotakin viljaa, maissia tai soijaa. Maissitärkkelys, soijalesitiini, vehnätärkkelys....

Keksit ja kakut ovat tietenkin poissuljettuja. Useissa jäätelöissä on vehnäjauhoa. Suklaissa on lähes poikkeuksetta jotakin soijaan viittaavaa, ja karkit sisältävät maissia.

Kaikki ruuat pitää siis asettaa tarkan syynin alle tai vaihtoehtoisesti valmistaa kaikki alusta loppuun asti itse. 

Koska tällainen ruokavalio saa ihmisen helposti kontrollifriikiksi, olen pyrkinyt löytämään helppoja ratkaisuja.

Ratkaisuni tälle päivälle on marenki.

Poikani tosin totesi, ettei sokeria kuulu syödä. Hmmm.. Ehkä hän on oikeassa..?

Mutta kahvinjuonnista puheenollen: Olen jo hetken aikaa seuraillut Henriikan Aamukahvilla-blogia. Ihanaa viihdytystä kahvinjuonnin ratoksi!


Jul 9, 2012

Ajatuksia ennen muuttoa

Muutto lähestyy. Odotan jo innolla, että pääsen pakkaamaan laatikoita ja käymään kaiken tavaramäärän läpi.

Muuton yhteydessä tulee aina tehtyä perusteellinen siivous, ja taas hetken aikaa on selvillä siitä, mitä kaikkea sitä omistikaan.
Kun muutamme, koruni muuttavat mukanani. Tämä on kiitollista työtä, sillä voin tehdä tätä mistä päin tahansa. Vaikka osoite muuttuu, toiminta pysyy samana.
Uudessa osoitteessamme posti on lähellä. Se on ehdoton plussa, sillä minulla on asiaa postiin oikeastaan joka viikko. Nyt olen ravannut postiin kaupungin toiselle laidalle keskustan läpi. Autoa on ollut vaikea saada parkkiin, ja joka kerta on täytynyt ajaa kaupungin halki. 

Uudessa kodissa posti sijaitsee noin 200 metrin päässä talosta. Pakettien lähetys ja vastaanottaminen helpottuvat kummasti.
Uudessa asunnossamme ei ole ylimääräistä huonetta työhuoneeksi, mutta olen luottavaisin mielin sen suhteen, että saan järjestettyä sinne jonkun sopivan sopen puuhailuilleni.

Olen jo pitkään haaveillut työtilasta, sillä ruokapöydän ääressä työskentely on joskus aika riipivää.  
Tässä uusimmat mallini. Kaulakoruja minulta onkin kyselty jo pitkään. Toimivien mallien luominen on ottanut aikansa, mutta nyt yksi kaulakorumalli on valmis.

Täällä on muuten ihan hirveän hiostava ilma! Aivan sama, käykö suihkussa vai ei. No, ei saa valittaa kun on kerrankin lämmin!


Jul 6, 2012

Hiomista

Olen super tyytyväinen siihen, että olen saanut päätökseen lähes ikiaikaisen pohdintani siitä, miten rajaan tuotevalikoimani.

Monien mutkien kautta olen tullut siihen tulokseen, että pyöränkumikorut ovat se minun juttuni. Heivasin verkkokaupastani pois kaiken joukkoon sopimattoman krääsän ja suunnittelin samalla pari uutta mallia.
Tässä kuvamateriaalia wanhasta kumista. Oih, punainen kumi...


Pitää ehkä alkaa kierrellä pyöränkorjaamoja, että saan tätä lisää..? Ups, kello onkin jo paljon. Kesällä valvottaa. Öitä!


Jul 5, 2012

Muutamme vanhaan puutaloon!Olemme jo parin vuoden ajan katselleet asuntoja kotikylältäni. Asumme nyt kaupungissa, ja meille maalaiselämää rakastaville tämä on käynyt vähän rasittavaksi.

Vaikka kaupat ja muu on lähellä, en nauti siitä, että autot sohaavat ikkunan alla ja pihanäkymänä on parkkipaikat ja taloyhtiön yhteiset roskapöntöt.

Olemme nyt löytäneet ihanan asunnon - tai siis talon - johon muutamme ensi kuun vaihteessa!

Talo on vanha puutalo pienen mäen päällä. Kaikki on rempattu uudeksi, mutta vanhan näköiseksi. Pihassa on vanhat omenapuut ja keittiössä vanha oikea vanhan liiton puuhella! Taloa ympäröi pikkukylän miljöö ja kylätiet. Kaikki pikkukylän palvelut ovat 200 metrin säteellä.

Harmi, ettei minulla ole kuvia tästä ihanuudesta. Olen niin innoissani, että meinaan juuri revetä liitoksistani.

Jatketaan!

Liisa


Jul 2, 2012

Wanhat kumit
Punaista kumia on ihan älyttömän vaikea saada. Oikeastaan kaikki kumit ovat nykyään mustia. Pyöränkumikampanjan kautta sain monta säkkiä kumeja, mutta punaisia joukossa oli vain yksi tai kaksi.
Kävin tänään yhdellä kumikorjaamolla, mistä saan hakea kumia töitäni varten. Juttelin kumikorjaamon omistajan kanssa ja hän sanoi, että vain ani harvoissa autoissa, mitä heidän korjaamolleen tuodaan, on punaiset sisäkumit. Kuulemma sellaisia ei enää tehdä?
Sovimme korjaajan kanssa, että hän laittaa minulle talteen kaikki punaiset kumit, jos niitä tulee vastaan.
Minulla onkin siis tällä hetkellä vain todella pieni määrä punaista kumia. Siitä mitä minulla on, olen tehnyt Punainen Lintu-korviksia. Osan leikkasin lisäksi valmiiksi paloiksi ja tarkoitus on tehdä niistä rannekoruja.

Nämä ovat siis aika harvinaislaatuiset. Toivon, että saan uutta punaista kumia pian, sillä lintuja on vain yhdeksän kappaletta. 
Punainen kumi on joka tapauksessa varsin virkistävä asia, sillä punaiset korut antavat kummasti väriä mustavalkoisten tuotteiden joukkoon.


Mitä mieltä olette Tarina-osiosta?

Kirjoitin nettikaupan puolelle tällaisen Tarina-osion.

Sanokaas, onko tuo ihan typerä? Voisiko tuota jotenkin parantaa? Onko se riittävän selkeä, ja minkälaisen mielikuvan se antaa?

Onko yleensäkään hyvä idea kirjoittaa tuollaista tuonne?

Tänään suuntaan nokan kohti lähellä sijaitsevaa autokorjaamoa. Olen sopinut korjaamon omistajan kanssa, että saan hakea sieltä vanhoja auton- ja traktorinkumeja töitäni varten. Jee!